Soffa

Imorgon kommer min mamma och pappa hit och ska börja hjälpa mig med mitt nya hem. Henrik flyttar på tisdag så imorgon ska min soffa på plats, mina nya hissgardiner, kuddar, bokhylla och allt sånt. Mamma ska även hjälpa mig med att putsa fönster, eftersom jag är så dålig på det.

Det ska bli kul att få inreda vardagsrummet och göra det fint.

LOVAR att lägga upp bilder när de är klart.


Min och barnens nya soffa, från EM möbler i Degerfors


Blodad tand

Jag har fått blodad tand efter min tungpiercing och ska nog pierca mig i naveln igen. Jag är såå sugen!
Jag hade en piercing i navlen förr i tiden, när jag var 17 år. Jag tog ur den nångång när jag var 18-19. Minns inte exakt när.

Jag har dock ett fult ärr efter den men tror nog det går göra om piercingen över ärret. Om jag får pengar över denna månad efter alla räkningar och hyran som jag på egen hand ska betala denna månad (6000 kr!) så ska jag pierca mig!


Karlskoga

Det är nått med Karlskoga den senaste tiden. Inte nog med att jag i höstas gjorde min första LIA där, och att jag sedan april 2007 varit anställd på Transcom i Karlskoga så är det andra saker som lockar i den där staden. Nu dessutom har jag blivit placerad på min andra LIA där och börjar på måndag på Baggängens vårdcentral.

Jag ska vara där i 2 veckor nu och sedan i 3 veckor längre fram i vår.

Ja, vad ska jag säga. Karlskoga i mitt hjärta?


Fredag i mitt hjärta!

Nu är barnen lagda efter massa fredagsmys och jag ska strax ha dejt.

Men först måste jag hylla fredagar! Vilken underbar dag! Inte nog med det är det lördag imorgon, vilket innebär att det är ytterligare en bra dag. GILLA!

Imorgon ska jag ta barnen med till Leklandet i Karlstad under dagen. På kvällen blir det utgång.

Idag fick jag höra ett roligt youtube-klipp, det är grymt och jag är verkligen INTE emot bögar. Men det är så roligt bara.



Heaven!

Idag fick jag mina lösögonfransar från eleven.se. Jag är såå trött på de som finns här i stan på Affection. På eleven.se hade de så många och jag skulle vilja ha ALLA! Men jag fick dra ned lite på mitt önskemål och köpte tre stycken i alla fall. Hoppas de blir snygga på också :) Dessa jag köpte är lååååånga! Gillert!

På lördag ska jag inviga ett av paren, men frågan är väll vilka? Det blir ett tufft beslut.


Tills döden skiljer oss åt?

Ibland blir det inte så, även om man inte är gifta.

Som de flesta vet om vid detta laget ska jag och Henrik separera. Det är ett beslut som jag tog i september förra året efter en tids funderande.

Jag tänker inte gå in i detalj på detta här, eftersom jag anser att alla inte har rätt att veta allt om mitt liv. De jag vill berätta mer detaljerat för vet redan allt. Så enkelt är det.

Henrik kommer flytta 1:e mars och jag kommer bo kvar här i lägenheten. Barnen kommer bo hos mig till största del med tanke på Henriks jobb.

Så ser mitt liv ut just nu, även om många av er vet om det redan.




Facebook

Just nu är jag så JÄKLA förbannad så av privata skäl kommer jag ta bort min facebook! Jag kommer återuppta den under andra förutsättningar längre fram. Så nu kommer ni inte få reda på så mycket av mig längre. Vill ni nå mig så vet ni hur ni får tag i mitt nummer.


Nytt i garderoben




Nu längtar jag till våren, ge mig vår! Då ska jag börja använda denna nya skinnjacka i kalvskinn! Uppknäppt med en scarf och sneakers. Det längtar jag till!

Jeansen är från Fornarina.


NYTT!

Idag har jag äntligen fått min nya laptop, högtalare, extern hårddisk och min DVD. Så äntligen kan jag titulera mig som laptop-ägare :) Dessutom ägare till spotify! Hur underbart är inte det då? Älskar det!

Sitter här och letar låtar som en tok, för det är så kul.

Jag har även införskaffat mig en ny skinnjacka (en äkta denna gången) och ett par nya jeans. Bilder kommer imorgon!


Min nya dator


Piercing

Sitter just nu och suger på en piggelin som tydligen ska vara bra nu när jag är nypiercad i tungan. Jag var så jäkla nervös men helt i onödan. Det kändes knappt alls. Jag har inte ont nu heller, mest obehag och sen är det ovanligt med kulorna på staven som sitter där inne.

Men nu är det gjort och jag är mycket nöjd!


Party

Jag har verkligen noll motiavation till min blogg och allt som har med internet att göra, just nu. Jag återkommer när lusten kommer tillbaka :)

Igår hade vi en party kväll i alla fall. Det var super! :) Elina från Karlstad kom hit och provade på Mastis heta dansgolv, yeeaay!

Jag fick inviga min kväll med GULT hår! Henrik gjorde slingor på mig, men håret var inte så medgörligt och blev GULT! Sååååå fult, men jag hann inte fixa till det, så igår fick jag agera guldlock.

Här kommer lite bilder från Elinas blogg


Tenta

Yes! Jag klarade fredagens tenta i anatomi! Jag som var bombsäker på att jag skulle få göra om den! JIPPI JIPPI! Vilken lättnad och en stor börda som försvann från mina axlar.

Åh. jag känner mig så glad!

Jag hoppas också att måndagens tenta gick lika bra också, så jag slipper göra om den. Min magkänsla för hur det gick är delad, det var mycket som jag inte svarade på faktist. Men vi får se.


Motivation Noll!

Jag har verkligen ingen motivation till datorn längre. Känner att det kan kvitta med både bloggen och facebook just nu. Det finns viktigare saker att prioritera.

Helgen har varit så seeeeg! Jag längtar faktist till skolan imorgon, trots att det är ytterligare en tenta då. Jag försöker plugga till tentan idag, men det är inte så jäkla enkelt med två barn som bara bråkar med varandra och skriker. Så ikväll ska de i säng tidigt. Då ska mamma-Karin träna och PLUGGA! Jag ska satsa på att bli klar med min inlämningsuppgift i anatomi och plugga inför tentan.

Usch! Jag syndade igår och åt lördagsgodis med barnen! Eftersom jag inte ätit några större mängder socker eller kolhydrater på så många dagar fick jag hjärtklappning och hela min kropp skakade. Jag känner mig som världens syndabock och är livrädd för att ha gått upp i vikt, för jag känner mig så tjock.

Ikväll är det dags för vägning och ta några mått, fast jag borde inte göra de. Jag kommer säkert vara uppsvälld från gårdagen. USCH!!

Återkommer sen!


Helg

Nu är det helg, igen. Veckorna går så fort. Jag är inne på dag 5 på LCHF och har precis avslutat min träning för ikväll. Som vanligt, 40 minuter på promenadbandet och 120 situps. Det är så skönt, så skönt.

Nu ska jag avsluta kvällen vid datorn med skolarbete. Jag måste nästan bli klar med min inlämningsuppgift i anatomin. Den ska vara klar på onsdag men jag vill ändå bli klar med så mycket som möjligt så det blir lugnare under veckan sen.

Helgen har nog inget att bjuda på som jag vet än så länge, jag längtar mer till nästa helg. Då blir de party! Denna helg kommer jag mest plugga och träna. På söndag ska mina första mått och min vikt tas. Jag hoppas att det gett resultat, i alla fall liiiiite. Annars blir jag besviken.

Jaja, plugg blir det nu. Trevlig kväll!

Tentan

Idag hade vi tenta i anatomi och hjärtat och dess sjukdomar. Jag kan säga som så, utan att fått resultatet, att det gick åt pipsvängen. Jag svarde knappt på hälften av frågorna. Det som jag missade helt på var sjukdomarna, för jag kan anatomin på hjärtat och blodets väg.

MEN, jag får skylla mig själv. Jag har inte fokuserat som jag borde på skolan och på allt däromkring utan låtit tankarna flyga iväg på annat håll. Jag måste verkligen skärpa till mig för så här får det inte fortgå.

På måndag är det dags för tenta nummer dos. Så i helgen ska jag under ledig tid från min barn plugga terminologi. Dessutom måste jag fokusera på anatomin som jag kommer få omprov i till veckan. Jag har aldrig haft ett omprov i mitt liv, vad jag kan minnas, så jag ska ändå vara nöjd att det kom så pass långt fram i livet kanske.

Jag sitter just nu och skriver om en inlämningsuppgift i anatomin om våra sinnen. Det flyter väll på rätt okej, men ändå är det så stressande! Usch... min kropp värker av stress.

Men som sagt, nu ska tankarna flyttas från den trevliga nivån, som de varit på den senaste veckan, och komma tillbaka ned på jorden till mina studier. Annars kommer jag inte klara mig.

PLUGGA PLUGGA PLUGGA- Karin!!

Frukost enligt LCHF

Igår kväll gjorde jag en enkel måltid ur min kokbok för LCHF, det var äggrulle med baconröra. Så mumsigt! Perfekt att äta till frukost då den är smidig och inte behöver värmas.

Imorse fick den avnjutas och likaså imorgonbitti.


Älska älska älska

Volbeat! Så bra, så awesome! Vad mer kan jag säga...

När vi pyntade lokalen för vår 25-års fest så dunkade vi massa Volbeat hela tiden och dessa låtar verkligen etsade sig fast i hjärnan på mig och nu kan jag inte låta bli att älska dem! Jag får så härliga minnen i kroppen och sån härliga glädje-känsla på nått vis. LOVE!



Tenta

Imorgon är det dags för terminens första tenta. På första plats står anatomi och tentan avser hjärtat och dess sjukdomar. Jag har pluggat på en del och kan nog rätt mycket om hjärtats anatomi och blodetsväg osv. Men alla dessa sjukdomar man kan få, de är så lika så jag blandar ihop dem hela tiden.

Jag ska läsa på lite till sen innan läggdags, men sen hoppas vi på att det går bra med den kunskap som redan finns i min skalle.

På måndag är det dags för tenta nummer 2 i teminologi och grammatik... massa grammatik. Men det känns som jag kan det rätt bra, faktist.




Dag 4 - Jag är tapper!

Det går ju som på räls detta, nästan! Jag har verkligen fått upp glöden för detta med träningen och jag vill inget hellre på kvällarna längre, när barnen somnat. Datorn är ett minne blott, nästan :) Jag vill verkligen kämpa för detta nu. Jag vill bli fastare och eventuellt få lite mindre kilo på min kropp. Jag är nu klar med dagens träning på mitt promenadband (40 min) och 120 situps.

Jag har tappert kämpat emot många jobbiga fällor med sötsaker och andra goda fresteler. Idag har varit riktigt jobbigt faktist, eftersom vi var lediga från skolan. När jag går hemma är jag så van att "skåp-äta" hela tiden. Så jag har haft en riktigt kämpig dag.

Jag har rensat ur min klädgarderob idag och verkligen rensta emot mitt hjärta. Egentligen skulle jag vilja sprat ALLT, men så kan jag inte hålla på. När jag var klar stod det 3 fullproppade svarta sopsäckar i hallen som snart ska slängas iväg.

Snart ska Madde, jag och Kay mötas i vår festlokal och ta bort soffan vi hade där. Sen är vi klara, snart 2 veckor efter festen :)

Dag 3

Jag kämpar på! Dag 3 är nu avklarad och det känns som min kropp börjar landa lite och vänja sig. Jag känner mig inte lika skakig, huvudvärken är borta och jag är inte lika törstig längre.

Däremot är jag så jäkla godissugen så fy FAN! Åhhh... skulle kunna döda för 1 kg smörkola från COOP's lösgodis.. Gaaahhh... känns som jag måste ha det bara.

Men men... jag ska hålla mig i skinnet och tänka på trevligare saker istället.

Jag har i alla fall gått på mitt promenadband i 40 minuter ikväll och gjort 100 situps, så nu ska jag med gott samvete lägga mig och sova.

Imorgon SKA jag lägga upp bilder på bloggen som jag tog i helgen. Jag har inte ens fört över dem till datorn än, skamligt!

God natt folk!



SKULLE KUNNA DÖDA FÖR DESSA!


Vab

Jag hann vara på skolan i en halvtimme sen ringde dagis och sa att Emil mår dåligt. Han har en blåsa på sin tunga, sånna där höstblåsor. Det får han ofta och ibland får han ondare än annars. Idag har han ont så han fick komma hem till mig. Det är dock inte smittsamt som fröknarna sa. Höstblåsor är inte det.

Vi har precis ätit frukost. Emil fick äta glass, för det lindrar smärtan lite. Själv satt jag där och bara dregglade över hans glass medan jag själv åt fil med krossade linfrön, solrosfrön och blåbär. Men jag klarade frestelsen och tog inte en gnutta glass! Duktigt av mig :)

Jaja, han ligger här bredvid mig och kollar på film och jag ska nu skriva på en inlämningsuppgift i anatomi om våra sinnen.


Dag 2

Har precis avklarat 40 minuter på mitt promenadband och 100 situps så jag är jäkligt sliten vill jag lova.
Jag är inne på dag 2 med LCHF. Jag är hungrig jämt, har huvudvärk och är mycket törstig hela tiden. Vet inte om det är nån slags "biverkning" av att sluta med kolhydrater (det mesta i alla fall, lite får man ju alltid i sig) och dessutom har jag slutat med socker.

Men det känns bra än så länge. Jag kännde mig så stark idag när jag passerade godishyllorna på MAXI utan att köpa nått alls. Hoppas verkligen jag kan behålla denna stakra sida så jag kan ha möjlighet att gå ned i vikt.

Nu ska morgondagens frukost fixas och sen blir det plugg i sängen, vi har tenta på fredag i anatomi och sjukdomslära - Hjärtat och dess sjukdomar.


Min min min

Det är Liams nya ord. Jag trodde jag skulle undkomma detta ord med honom men ack så fel jag hade. Nu kan han det och det sitter som smäck på hans läppar.

Emil och han brukar ha argumenatationer med varandra om vad som är mitt och ditt. Liam tar en leksak från Emil och skriker "Min!" och sen är det kört.

Det gulliga med det hela var igår kväll när han sa vid läggningen så säger han "min mamma" till mig och pratar om "min pappa" och "min Emil", det var så sött.


Hur som helst är Liam MIN MIN MIN! <3


RSS 2.0