Looong time no seee

Länge sedan sist, men jag har bättre för mig i princip.

Nu är det fredag i alla fall. Jag sitter i skolan och gör naaada. Jag är klar med min simpla power point presentation om min LIA plats.

Jag känner mig inte helt kry, halsen svider lite och min näsa är snuvig. Men det har jag förträngt, snart. Det är ju HELG om bara 1 timme! :)

Ikväll blir det fredagsmys med barnen. Jag ska gå förbi COOP sen och köpa filmen Bambi åt dem och lite fredagsmys-snacks.

När de lagt sig kommer Madde till mig och vi (eller jag, för jag vet inte vad hon ska dricka) ska dricka ÖL! Jättegott ska det bli.

Imorgon är jag barnledig och då blir det färga hår på mig och Madde sen blir det mer öl och Mastis på kvällen.

Känns som en mycket rolig helg detta.


Inlägget i bilder


Riktiga män

När jag och Liam var i Karlskoga förut så kom en så fin lastbil åkande på E18. En Scania med V8, så klart. Det sotd "riktiga män kör V8" på släpet. Så när jag och Liam målade förut kom min egen version av en trailer, scania och med V8.



Bilder från Leklandet

Nu har jag lagt över alla bilder från kameran. Bilderna är från den 19 februari, mo jag minns rätt.
Det var jag och barnen och min vän Sara som var där.


Update

Jag har verkligen bättre saker för mig nu för tiden än att läsa bloggar och skriva i min egna, verkar det som. Lite sanning är det också. Ett tag följde jag typ 50 bloggar och uppdaterade här ofta, nu läser jag kanske max 1-2 bloggar per vecka. Det är inte så att jag tröttnat egentligen, utan jag har inte tid och jag prioriterar den tiden jag får över till annat helt enkelt.

Dessutom uppdaterar jag inte här så ofta heller på grund av att det finns en person som vänder allt emot mig och gör/säger elaka saker emot mig.

Men nu ska jag kort fatta mig lite. Livet som ensamstående går mycket bra. Jag trivs mycket bra så här. Jag ska aldrig ha en man i mitt liv igen, förmodligen. Men visst är det trevligt att träffa män för en stund lite då och då :) Men som sagt, jag kortfattar mig, så jag inte får detta vänt emot mig.

Imorgon gör jag min sista LIA-dag på Baggängens vårdcentral i Karlskoga för denna period. Det har varit mycket trevligt där. Men jag kan erkänna att det varit tufft att pendla varje dag med bussen, men sånt är livet.

Nu väntas en lugn helg. Jag ska inte gå ut alls utan bara stanna hemma med barnen! Det ska bli sååå skönt så ni förstår inte. Jag hoppas dock på att spela Nintendo med min Nintendo-vän i helgen. Vi får se.

Vi hörs när vi hörs!


Snyggt shoppat!

Jag tog mig en snabbis på stan idag med Madde. Vi ska ut ikväll och jag fick höra att det fanns Rolling Stones t-shirtar på Dressman. De hade en skit snygg som även passar på tjejer. Som hittat! Dessutom var den nedsatt 50 kr och jag fick en super snygg påse till, som jag tänker rama in. Jag tog storlek Large för att den ska sitta  väldigt löst, det gillar jag.

Ikväll går min outfit i lite rockigt tecken. Stuprörsjeans, t-shirten, pumps med nitar och lite nitarmband. Gilla!



MITT vardagsrum

Nu är flytten klar och mitt vardagsrum är klart, förutom att jag i dagsläget har en tjock-TV. MItt mål är att till hösten köpa en platt-TV. Det är snyggare. Men till dess får den duga :)

Så är bjuder jag er på  några bilder hur mitt och barnens vardagsrum ser ut



Made by Karin

Måste ju visa mina egna hemmagjorda-by-Karin-hissgardiner och kuddfodral som jag gjort. Dessa är belägna i vardagsrummet.


Älskar färgerna, även om det är lite "höstliga" för min smak.


RSS 2.0