Kalas del 2

Idag har vi haft "halv-kalas". Vi fick besök av Jenny, Madde och hennes lillebror Timmy 5 år. Emil och Timmy lekte tillslut bra, de var lite blyga först.
Vi "stre" och åt lite fika. Sedan lämnade jag barnen hemma med Henrik och gick med hem till Madde. Hon har massa filmer som jag och Jenny lånade.

På eftermiddagen blev det husmanskost här hemma till middag, igen. Vi har varit bra på husmanskost de senaste dagarna. Igår blev det blodpudding med raggmunk idag åt vi fläsk, potatis och bruna bönor. Det var första gången Emil åt bruna bönor och han gillade det inte. Liam åt en hel del dock, han verkade gilla det.

Imorgon är det Emils födeledag på RIKTIGT, han är född 22:e november. Fast i år har han blivit lite firad innan, men för honom spelar det ingen roll vilken dag han firas.

Emil har fått så myckt fina presenter dessa dagar och det tackar vi för! Han har dock fått en favorit av alla fina saker (så är det väll alltid?). Hans favorit är en SCANIA lastbil med släp som han fick av oss. Jag ger er en bild där han kör sin lastbil med kärlek:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0