Första dagen

Nu är min allra första dag snart avklarad med LCHF. Jag har precis avklarat 40 minuter snabb promenad och 100 situps så jag känner mig rätt sliten. Dessutom dunkar mitt huvud som fan! Jag har så ont så ont så ont i det.
Jag har i princip inte ätit några kolhydrater alls idag, bara lite genom två små slags knäckebrödsbitar som innehåller väldigt lite kolhydrater. I vanliga fall vräker jag i mig kolhydrater och framföralllt vid denna tidpunkt på dygnet en massa godis.

Men jag är så bestämd att sluta med det nu. Jag är trött på mitt liv och hur jag lever. Jag vill äta sundare och vill gå ned i vikt.

Jag ska nu göra en veckoplanering så jag kan veckohandla imorgon och dessutom ska jag fixa morgondagens frukost.

God natt!


Vad gör vi? Nu kör vi!

Imorgon kör vi! Då börjar jag och Madde våra nya liv! Jag känner mig så otroligt peppad, det var länge sen jag kände mig så här peppad!

Jag har precis tagit kort på mitt feta JAG och tagit mina mått över bröst, rumpa, midja och vikt. Jag vägde inte så mycket som jag trodde, är egentligen inte överviktig, utan normalviktig. Men jag vill ändå ta bort några kilo, men framförallt så är mitt mål att bli fastare. Min mage är så slapp och likaså mina lår och min rumpa... herregud hur jag ser ut. Så lyckas jag gå ned 10 kg och bli fastare är jag mycket nöjd.

Både Madde och jag kommer köra med LCHF.

Så beach 2011, here we come! :)






Äntligen

Jag har varit så dålig på att uppdatera. Jag har haft fullt upp och tankarna på annat håll ;) Vi har hunnit med kalas, två stycken. Först tvilling-5-års-kalas i fredags och på lördagen 75 års kalas i Kil. Igår kväll så blev det en utekväll med lite biljard och pub, fast en nykter sådan. Jag hade så jäkla kul!!!

Idag har vi inte gjort mycket alls. Jag har börjat plugga på tentan vi har på fredag, det är på tiden kanske. Men jag har verkligen NOLL motivation. Jag har verkligen tankarna på annat håll, jag borde rikta dem mer mot skolan, men det är svårt just nu. Ikväll ska jag faktist plugga både inför tentan och sen på en uppgift vi fick i kommunikationen.

Nu ska jag faktist plugga plugga och plugga!

Imorgon LOVAR jag en del bilder från helgen! :) 

Frukost

Jag har inte börjat på allvar med LCHF för att gå ned i vikt, men har påbörjat att börja testa olika recept och tänker framförallt påbörja min frukost enligt LCHF. Nu ska alla smörgåsar bort ur mitt liv!

Igår gjorde jag en lunch till mig som kan ätas kall idag, eftersom min lunch kommer bli stressig idag med tanke på utbildningen på BUP i Karlstad och direkt efter det ska jag på lektion här i stan.

Jag testade ett recept ur min bok med Äggplättar med tonfiskröra. Eftersom det var ganska mycket så fick jag över till min fruskot också så nu vet jag att det är så sjukt gott!

Jag tänker dela med mig att detta goda recept, går att äta till alla mål under dagen.




Äggplättar med tonfiskröra, 4 portioner.

4 ägg
1dl grädde
1 msk smält smör
1 krm salt

Tonfiskröra:
1 burk tonfisk i olja
½ dl creme fraiche
½ dl majonäs
4 cm finstrimmlad purjolök
ev. några kärnfria skivade svarta oliver
salt & peppar

Gör så här:
Vispa samman plättsmeten riktigt ordentligt. Hetta upp ett plättlagg. Smöra laggen en aning
och stek plättar av äggstanning helt hastigt på båda sidorna. Låt svalna och kyl tills det är dags att breda på röran.

Blanda majonäsen och creme fraishe med purjo och oliverna. Vänd ner tonfisken utan att smula och röra sänder den. Krydda. Varva plättar med tonfiskröran och bygg tprn i tilltalande höjd. Servera med sallad.


Trött

Usch... det går i ett. Jag har grejer att göra hela tiden, verkligen. Det är kul ibland, men ibland så jäkla jobbigt. Just idag är det jobbigt. Jag har veckoplanerat, veckohandlar och sen städat trapphuset, det är inte roliga saker direkt heller.

Jag känner mig sliten som fan, så jag ska strax lägga mig. Det är lika bra medan jag inte kommer på nått mer att göra.

Jag provade ett nytt recept idag på morgondagens lunch och som även får bli min frukost. Jag ska nämligen gå ned i vikt och börja med en diet som heter LCHF och då har jag nu smygbörjat lite så det inte kommer som en smärre chock den 1 feb när jag ska börja på riktigt.

Jag har köpt två böcker med massa recept i, men sen kan jag även äta mycket av det som jag äter redan idag så länge jag tar bort potatis, ris och pasta m.m.

Nu jäklar ska jag gå ned i vikt! Jag tänker skapa en kategori om detta här på bloggen och verkligen gå in för att gå ned i vikt. Mitt mål är att gå ned mellan 5-10 kg, de vore perfekt. Jag vill inte bli pinnsmal, det är en rädsla jag har. Bara så där lagom vill jag bli.

Nu ska jag sova strax. God natt!

Onsdag mitt i veckan

Älska att det är onsdag idag! Det är en bra dag bara, dessutom närmar sig helgen med stormsteg. Jag längtar till helgen för det kommer hända en del roliga saker då :)

Vi slutade 2 idag som vanligt på onsdagar så jag och några klasskompisar satt kvar och gjorde klart en läxa som egentligen ska vara klar tills på måndag. Men det är skönt att slippa göra den i helgen, och få göra "roligare" saker i helgen istället.

Vi har snart två jobbiga tentor. En i terminologi i grammatik och ordförståelse och sen har vi en tenta i anatomi och hjärtat. Det känns lite betungande faktist. Men jag klarade förra terminen galant, så då ska jag banne mig klara denna också!

Nu är lokalen färdigstädad. Det är bara soffan som står kvar, men jag hoppas min hyresvärd vill ha den kvar så vi slipper flytta på den. Sen har vi nån sopsäck kvar i loklen också som ska flyttas på. Så skönt att få bort all städning faktist.

Innan jag strax ska hämta mina två trollungar ska jag fylla i hälsodeklarationerna för deras försäkringar, har totalt glömt bort det så jag fick en påminnelse om det.

Hey hoo - let's go!

Städning pågår!

Igår kväll påbörjade jag och Madde städningen utav festlokalen. Herregud hur den såg ut! Det låt smällda balloger överallt, ölburkar och flaskor överallt. Borden var alldeles nedstänkta utav alkohol och snacks. Mattorna låg hullerombuller, tygerna var halst nedrivna här och var. Vilken jäkla fest det måste varit. Jag märkte inte nått av detta under kvällen kan jag lova.

Vi började igår med att ha ned alla ballonger på golven och smälla den med spikar, sopa, plocka ned alla tidningar som vi dekorerat väggarna med. Det går ju fortare att ta ned allt än att sätta upp det.

Ikväll ska vi göra klart det sista jag och Maddieeee.

Men allt är värt det, för det var så jäkla kul! Vill göra om det igen, och det SKA vi göra.

Haha, det roligaste av allt var att när vi kom dit igår så snurrade diskokulan i taket fortfarande! Den hade stått och snurrat sen i lördags vid 17-tiden. Jäkla bra batteri i den :)




Så här fint var det inte när vi kom dit igår kväll vill jag lova :)
Haha



Hemska värld!

Denna dag i skolan startade inte som den brukar direkt. Vi fick utav våra lärare ett chockerande och fruktansvärt besked som gjorde allt världen rasade, kan man nog säga.

Jag kan inget annat än säga att världen är så otroligt orättvis! Så fy! Jag ber om rättvisa här i världen där jag vill att ingen ska få genomlida detta elände!

Jag blir så ledsen.


Trötter

Usch mina vänner, nu är jag trött, riktigt trött. Jag ska strax sätta mig i soffan och bara slappa med terminolgi-grammatik i handen.

Denna dagen har varit rätt seg, fast jag inte varit bakis så har jag varit så trött. Skulle inte sitta fel med en till helgdag faktist. Nu kan jag säga att det dröjer ett tag tills jag går ut igen.

Men jag kan inte sluta tänka på hur jäkla kul det var igår! Så perfekt! Om jag kunde, skulle jag utan tvekan backa tillbaka klockan 24 timmar och vara där igen och uppleva det igen. Så jäkla kul!!!
Men det är ju bara 5 år kvar till 30 så vi kör då igen, men då vill jag utan tvekan ha rock som tema! :)

Nu ska jag segna ner mitt feta arsle i soffan.

God kväll!

80-tals fest med massa bilder!

AWESOME! Det är ordet som förklarar gårkvällen!

Så jäkla lyckat allt! Så mycket roligt folk som kom och jag träffade så många nya roliga människor!

På kvällen (minns dock inte tid, var verkligen helt tidsbortkommen) så öppnade MC-klubben bredvid upp sin dörr så de hade bar, biljardbord och massa jäkla bra rockmusik! Loves!

AWESOME AWESOME AWESOM!



Update fest

Nu är jag relativt nyduschad, barnen är i Filipstad, naglarna är målade i neonrosa och Jennifer och Carro är här. Vi ska strax köpa en familjepizza att dela på innan det är dags att fixa iordning oss för party!

Jag ska hem till Madde vid 3 då ska Emelie komma dit och sminka oss, då hon har gått utbildning till Make up artist. Sen ska Madde hjälpa mig fixa håret.

Under tiden vi fixar oss iordning blir det lite finsupa med skumpa och cider.

Jag kommer inte lägga upp några bilder idag, tyvärr. Jag har ingen tillgång till dator sen. Så jag kommer försöka ta massa bilder och lägga ut dem på bloggen imorgon.

Låt nu detta bli en totalt oförglömmlig kväll med massa härliga minnen!

PARTY PARTY!!





Liam goes läppstift

Liam fick tag i min "80-tals-kasse" med alla mina prylar för festen ikväll. Han slet ut allt på min säng och fastnade självklart för det jätterosa läppstiftet. Så gissa om han skrek för att få det på sina läppar ?!
Med sitt blonda yviga och lite långa hår så ser han ut som en liten tjej :)



Lokalen är nu klar!

Igår kväll när jag kom till lokalen fick jag min en smärre chock! Madde och gänget hade fixat så fint under de dagar som jag inte kunnat vara med.

Dessutom hängde en överaskning åt mig i taket från Julia i form av en discokula!! LOVES LOVES! Den hänger så fint över vårt dansgolv. Den var verkligen pricken över I. Så glad blev jag.

Igår kväll blev lokalen klar för party!

Ikväll smäller det! Välkomna alla!!





Lite smygbilder från lokalen. Ni ska bara se det IRL! Det säger så mycket mer.


Lokalen

Jag kan inte riktigt fatta att imorgon smäller det! Då är det äntligen dags för Penis och min 25-års fest! Vi har planerat detta så länge nu och haft så mycket tankar och planer så ni kan nog inte ana.

Planeringen, fixet och allt runt omkring festen är liksom halva tjusningen, om inte MER! Älskar att få vara kreativ och fixa.

Jag har inte varit med i lokalen dessa två dagar som Madde har kämpat som ett djur med alla ballonger i lokalen. Men IKVÄLL är det min tur att vara med och fixa med ballonger och allt annat smått. Jag ska dessutom vara jäkligt säker på handen ikväll när det ska spraymålas på ett lakan. Då gäller det att inte skriva fel.

Jag längtar till ikväll när vi ska fixa allt detta!



YEEEAAHH!

Jag har nu varit på sjukhuset och gjort ett halsprov för min jäkla värk i halsen. Det visade att det var ett vanligt virus och inget bakteriellt!

Detta innebär då att jag slipper penicillin! Så skönt med tanke på morgondagens festligheter. Ingen kan väll undgått att det är min och Maddes 25-års fest imorgon ?!

Doktorn var en utländsk skämtsam sådan, det var skönt med ett human läkare :) Han tyckte dock jag skulle flytta 25-års festen till nästa helg, för jag behövde VILA tyckte han. Men det kan jag inte, jag får vila på söndag istället.

Det kändes nästan som jag gick därifrån friskförklarad med tanke på att jag slapp penicillin. En härlig känsla faktist.


Sjuk

Jag är fortfarande sjuk. Har ont i halsen och ont i kroppen. Mina tonsiller är svullna och värker, de värker så mycket att det gör ont att vrida huvudet till och med, det känns som de "tar emot".

Usch!

Jag gick på första lektionen idag, för jag ville inte missa den. Det var anatomi och sjukdomslära. Vi håller på att gå igenom hjärtat och dess sjukdomar och tentan börjar närma sig med stormsteg. Jag har inte tid att missa massa i det.

Klockan 13 ska jag göra ett halsprov hos farbror doktorn. Det känns som det är läge för det, eftersom värken har hållit i sig så pass länge och inte blir bättre. Förhoppningsvis är det bara virus och inget bakteriellt. För då slipper jag penicillinet.

Jag hoppas, hoppas och hoppas!

Inför helgen

Nu är snart helgen här och jag är sjuk, typiskt nog. Men det hindrar mig inte för att planera inför helgen för jag SKA ut! Så enkelt är det.

Idag efter mötet i Karlstad så gick jag in på Affection för jag var tvungen att ha lösögonfransar till helgen. Sen blev det ett nagellack som är neonrosa. Så snyggt!

Nu har jag i princip allt klart inför helgen, bara lokalen kvar nu som jag kan komma på.

LÄÄÄÄÄÄNGTAR till lördag!



Dejt

Nu ligger barnen i deras sängar och lugnet har lagt sig över Västerlångtatan. Jag sitter här proppad med Alvedon och mår bra med bara en diffus smärta i mina tonsiller och i svalget. Det känns ändå bra.

Klockan 8 är det dags för min dejt, alltså min telefondejt med Helen. Jag har börjat kalla det så eftersom vi pratar så sällan och när vi väl pratar så pratar vi lääääänge och då måste samtalet planeras och då får jag kalla det Telefondejt.

Jag är så ledsen att jag inte kunde vara med Madde i lokalen idag. Jag höll på att börja gråta förut när jag insåg att det var sundare att stanna inne och vila istället. Men jag skulle inget hellre än befinna mig i lokalen med henne och blåsa upp ballonger!!

Men imorgon kväll SKA jag vara med!!

Nu ska jag passa på att ta reda på tvätt och disk innan min telefondejt. Det är lika bra medan jag är proppad med läkemedel och mår bra.

Ciao!

Föräldrautbildning

Jag har under denna torsdagsförmiddag varit på föräldrautbildning i Karlstad. Alla mina vänner, och bekanta, vet om sedan tidigare att min son Emil har fått diagnosen Asperger syndrom under våren 2010.

I och med detta så får man som förälder möjlighet till uppföljning under barnens uppväxt och upp i vuxen ålder som man så önskar.

Idag började vår utbildning där vi sammlas på BUP i Karlstad 5 torsdagar i rad och har en så kallad "utbildning". Man får träffa andra föräldrar som har barn med samma eller liknande funktionshinder, inom autismspektrat. Det ska bli otroligt kul och framförallt skönt att få göra detta och man inser faktist att man inte är ensam.

Idag träffade jag två bekanta på utbildningen, människor jag minst anat att jag skulle stöta på där. Det var kul faktist. Tänk att världen är så liten :)

Det ska bli mycket intressant att dessa torsdagar få dela massa information med andra. Väldigt kul var det också när vi presenterade oss och berättade om våra barn och deras funktionshinder. Man kunde känna igen sig så mycket i det som de berättade.

Detta ska bli mycket intressant och givande!

Sjuk

Usch, jag mår verkligen inte bra. Känner att min kropp har lust att lägga sig och vila i flera dygn, men så kan jag inte göra tyvärr.

Mina tonsiller är svullna och jag har så jäkla ont i halsen! Bara tanken på streptokocker och penicillin gör mig illamående. Varför just nu när vår 25 års fest närmar sig?! Jag har alltid sån otur. Jämt när jag längtar till något så blir jag sjuk, jämt jämt jämt.

Jag fryser som en tok så jag ska nog ta och lägga mig en stund och vila, innan mina små barn ska hämtas på dagis.


Tidigt

Idag fick vi sluta tidigare än väntat då vår Anatomi lärare var sjuk. Så vi fick en uppgift av henne som vi satt och gjorde klar i skolan. När vi var klara vid lunch gick jag hem.

Jag har nu fixat drickat till lördag när det blir PARTY!! Jag köpte på mig 3 vinflaskor och 2 cider så är jag garderad att det räcker hela kvällen, natten och till morgonen om det blir så :) Om inte annars så får jag väll spara det till nått annat tillfälle.

Innan jag åker och hämtar barnen på dagis så ska jag ner till Försäkringskassan. Är i starkt behov om hjälp att fyll i ett papper. Att de alltid ska krångla till allt jämt.

Men innan FK så blir det diskhantering... suck!


Shopping

Nu har jag äntligen ett par fina vanliga jeans igen. Mina älskade Levis gick sönder i knäet så jag ska göra shorts av dem som jag kan ha till sommaren. Nu har jag ytterligare ett par fina jeans i min garberob som jag känner på mig att jag kommer älska.

Emil har fått ett fleecefodrat regnställ så hans tidigare var för litet. Så det har fått åka in i garderoben tills Liam kan ha det.


 


Fornarina 1099 kr



Fodrat fleeceställ, Didrikson 599 kr


Sakna

Jag tittade tillbaka lite i min gamla blogg som jag skrev mellan hösten 2007-maj 2009 och hittade massa underbara bebis bilder på Liam. Jag SAKNAR den tiden så mycket!

http://www.nogg.se/blogg.asp?idHomepage=54968


Jag vill vara gravid igen, jag vill föda barn igen, jag vill snosa bebis igen och jag vill uppleva ALLT det där snuttiga IGEN!

Synd att det är förbjudet att vara surrogatmamma i Sverige, annars hade jag varit det utan tvekan! :)


ÅHHHH... får inte nog!!!


Planerar för ett smalare liv

Jag mår inte riktigt bra, har ont i halsen och känner mig hängig och så fruktansvärt trött. Så vad passar bättre än att ligga i sängen och tänka på framtiden ?!

Med framtden menar jag mitt nya liv som ska börja den 1 februari. Då jäklar ska jag ta tag i mitt viktproblem. Jag vill bli mindre till sommaren och må bättre. Som jag skrev om för ett tag sedan ska jag börja med en diet som heter LCHF där man utesluter kolhydrater i kosten.

Jag har köpt två böcker som kommer när som helst på posten och sen har jag kopierat en hel del recept av en bok av en lärare. Så jag har börjar planera vad man kan äta istället för det jag äter idag till frukost och sånt, eftersom alla smörgåsar och sånt ska bort bort bort!

Jag måste ju få lite ny inspiration så jag kan testa nya recept. Sånt älskar jag, tack och lov. Det största problemet egentligen med detta är motivationen och bekvämligheten. Jag är så bekväm av mig och orkar inte ändra så mycket på mig.

Men nu jäklar! Jag vill börja om, börja om helt! Så jag har motivationen och då ska jag tusan skrapa bort bekvämligheten också.

Let's start a new life and get smalare :)

Äntligen

Äntligen är de längsta dagarna i skolan över... Måndag och tisdag är sånna där mördar-dagar som är så låååånga! Idag har det varit extra långt känns det som. Tror jag håller på att bli sjuk så jag känner mig hängig.

Dessutom är jag så trött hela tiden, känns som jag skulle vilja lägga mig och sova vart som helst. Ikväll ska vi inte göra nått i festlokalen, utan börjar imorgon. Så ikväll ska jag veckohandla på MAXI sen ska jag sova tidigt.

Jag har gjort klart uppgiften i kommunikationen så jag har inget att göra ikväll i läxväg, så skönt!

Liam står nu i duschen och leker själv. Ni skulle sett hur hans gammelmanshår såg ut. Det var så fett och lortigt. Han har säkert haft kul på dagis idag :) Emil kollar på TV.


Omotiverad

Så jäkla sjukt omotiverad till allt just nu. Jag försöker tänka på skolan, och jag BÖR göra det men jag har annat i skallen just nu. Festen på lördag bland annat, mina tankar går just nu till den och alla våra fina ballonger.

Jag har en uppgift som ska vara klar på onsdag så imorgon kväll måste måste måste jag göra den, fast jag skulle vilja slippa och bara tänka på annat.

Usch, det låter verkligen inte likt mig. Jag har hela hösten vigt mitt liv åt skolan och tyckte varit så motiverande och kul. Jag tycker fortfarand det är kul, superkul! Men motivationen är på NOLL! Det är så mycket just nu i livet och just nu är det framförallt 25-års festen som präglar mina tankar.

Men men, imorgon kväll måste jag göra denna uppgift! That's it!!

Nu ska jag hänga en tvätt så den torkar över natten sen är det Natti Natti!

Måndag

Jag lade mig tidigt i går kväll och vaknade tidigt imorse. Redan vid 5 (en timme innan väckarklockan ringer) tyckte mina ögon att det var dags att vakna. Liam kom in till mig då och kunde heller inte somna. Vi låg och gosa i sängen till 6 i alla fall.

Sen när vi går upp kommer Emil pigg och allert uppspringandes till oss.

TÄNK! Alla tre var pigga en måndag morgon! Härligt.

Nu sitter vi i skolan och jag försöker koncentrera mig på allt som har med skola att göra, men mina tankar befinner sig på annat håll. Det är lite jobbigt, för jag VILL tänka på skolan. Det behöver jag kan jag lova.

Nu ska vi ha terminologi.


Längtan till 80-talet!

Denna helgen är inte ens över men jag kan inte låta bli att längta som en tok till nästa helg! Då ska äntligen vår 25 års fest äga rum!

Jag ser fram emot lördagen så jäkla mycket! Då blir det party party!

Under veckan ska lokalen bli klar med allt vad det innebär. Vi ska liksom få upp ballonger i tresiffrigt gånger 7 :)

Längtar tills vi ska sminka oss, klä oss och fixa frisyrerna ! Jäklar vad kul det ska bli! Jag fick plastarmband i rosam gul och grön utav min granne idag som är så cooola! De ska jag ha på mig på lördag.

Låt veckan gå fort och bli bra så det får bli lördag!!



Älskade FULA jeansjacka!!


Bli smal!

Jag vill så gärna bli smal till sommaren dessutom vill jag leva sundare. Jag fick som jag skrev om i ett tidigare inlägg tips om LCHF som jag ska testa. Jag ska köra från 1 februari och prova ett tag framöver, så får vi se om jag lyckas.

Vår lärare i anatomi hade köpt två jättebra böcker med massa bra recepttips som jag vill ha. Så jag tänker beställa dem från Bokus.com.

Doktor Dahlqvist och Airams LCHF-kokbok till fest och helgDoktor Dahlqvists och Airams LCHF-Kokbok


Söndag

Denna söndag har varit så låååång. Känns som jag varit vaken i 2 dygn eller så.

Det har ändå hänt en hel del. Emils kompis Embla kom hit på förmiddagen och stannade här hemma i flera timmar och lekte. Vi åt middag ihop. Idag gjorde en lite lyxig söndagsmiddag med tacofyllda tortillas med salsa, nachochips och sallad. Sååå gött!

Sen fick vi besök av Elin och Thea och det var trevligt att få träffas, var ju ett väldigt tag sedan nu.

Just nu har ungarna kuddkrig i soffan och jag orkar inte säga till dem.. låter dem hållas ett tag. De är ju underhållna i alla fall.

Ikväll, vet ni vad jag ska göra då? Jo, ha en riktigt mysig filmkväll med lite godis och iiiiiingen stress eller så. Jag vill bara softa i soffan och mysa. Det längtar jag efter.


Madde och Karin in action!

Vi har nyligen vaknat här hemma och pådraget har börjat. Vi håller på att byta sängkläder nu, det är lika bra innan man bäddar sängen för dagen :)

Madde och jag fixade i lokalen igår tills klockan halv 3 i natt. Vi har dekorerat lokalen en hel del nu är det bara en liten del kvar men kanske den värsta. För ALLA ballonger ska upp. Jag säger inte hur många, för ni kommer bli chockade :)

Det blev en hel del spikande, häftning, tejp men framförallt ELTEJP! Kvällens nyckelord var just ELTEJP!

Lokalens soffa och musiken ska fixas också. Det kommer bli så bra när det är klart.

Det blev lite öl igår också, så vi blev lite galna där i slutet av småtimmarna, haha!

Här får ni lite smygbilder på det ser ut på några delar av lokalen: Helt GALET!


Vår soffa to become






Madde och jag in action strax innan hemgång. Madde gick på efterräka och jag gick hem.


Lokalen

Nu ska jag strax få skjuts bort till lokalen där Madde väntar. Vi ska med stor spänning börja dekorera den för kommande helg! Vi är nog lite som två barn på julafton, ivriga som attan. Haha.

Jag tror jag har fått med mig det mesta i mina påsar nu. Ska även packa ned öl och lite musik. För vi ska ha lite party medan vi grejar jag och Madde :) Loves it!

Kalaset i Björneborg var för övrigt mycket trevligt. Men jag glömde kameran! Fan vad besviken jag blev när jag upptäckte det :/ Men men.

Nu ska jag dra! Ha en mycket trevlig kväll alla för det ska vi ha ! Wooohooo!


Kalas

Nu ska jag och barnen ta vårt pick och pack och åka till Björneborg. Min syster har fyllt 20 år så det blir lite släktkalas hemma hos mor och far.

Barnen har fått sina nya kläder på och jag med. Idag sminkade jag mig lite extra och tog mina lösögonfransar på faktist.

Ha en bra kväll!



Skit dålig bild, man ser knappt ögoskuggan. Men men...


Loppis

Madde och jag begav oss förut till loppiset här i stan, som ligger på Marieberg. Det var jättemycket folk och massa grejer.

Men jag blev ändå en aning besviken på utbudet där. Tror nog jag var mer positiv till BOA uppe vid Mc Donalds.

Men vi gjorde några inköp: tyger, madrass, serietidningar och sånt som vi behöver till festen.

Ikväll mina vänner ska vi äntligen börja dekorera och fixa i lokalen! Wiiiii!!

Älskar!


Shopping

Igår shoppade jag lite skit på H&M när vi var i Karlskoga. Det blev en varsin outfit åt Liam och Emil för eftermiddagens kalas och sen fick jag en eventuell outfit också som jag kanske sätter på mig.

Lägger upp bilder på oss senare, får ni se hur snygga vi blev ;)


Till Liam


Till Emil



Shopping i Karlskoga

Idag när vi var i Karlskoga shoppade jag lite nya kläder till barnen och mig på H&M. Älskar H&M i Karlskoga.
Imorgon ska barnen och jag på kalas i Björneborg då min syster fyller 20 år. Så jag ville ha nått nytt på dem, vilket jag självklart hittade.

Till mig blev de två kjolar och en top. Loves it! Kanske visar nån bild imorgon.

Eftersom det är fredag är jag självklart ap-trött. Så sängen skall strax få mitt sällskap.

Imorgon förmiddag hämtar Madde upp mig då vi ska på Loppis på Marieberg. Spääääännande!

Go kväll gött folk!

Lokalen

Nu har vi fått nyckeln till lokalen jag och Madde. Så vi har varit där och tittat och kommit fram lite till hur vi ska ha det. Vi tog en sväng upp till BOA förut och köpte en massa 80-tals tidningar från tidningen FRIDA. Ni får bara gissa vad vi ska göra med dem :) hehe

Imorgon kväll ska Madde och jag på loppis på förmiddagen. På kvällen ska vi till lokalen och fixa, poppa musik och dricka öl :D Härlig lördags kväll.




Fredag imorgon

Underbart med fredag imorgon! Jag ser fram emot denna helg, det ska bli så kul och även skönt att vila upp sig lite :)
 
Helgen är fullspäckad från fredag till söndag, men jag gillart.

Jag har precis pratat klart med Helen och ska nu strax lägga mig. Jag är tröttare än tröttast!

God natt alla!

Smygtitt

Min 80-tals outfit är i princip klar. Jag har klänning, jenasjacka, pumps, leggings, örhängen, benvärmare, knästrumpor och lite sånt.

Men jag behöver mer smycken! Jag vill ha nått färgglatt halsband och helst nått armband också. Jag hoppas lördagens loppisrunda med Madde kan ge lite mer.

Jag vet exakt hur jag ska ha mitt hår! Nu kan jag ångra lite att jag klippte av mitt hår i höstas, för jag skulle vilja ha lååååångt hår nu. Men en frisyr kan jag nog fixa ändå.

I helgen får vi tillgång till lokalen också. Spännande!! Då ska vi börja dekorera i den och fixa.

Nu väntas telefondejt med Helen, men här kommer några smygtitt bilder på min kommande outfit (med reservation för förändring)


80-tals klänningen i dess fina pastellfärger


Jeansjackan med de vackra axelvaddar!





Min super söta Mimmi mus väska!


Klockrent ála 80-tal!

Jag hittade precis det jag var ute efter på loppiset här i stan, det var en jeansjacka från 80-talet! Den är så jäkla klockren! Kort, fluffig i stoleken och axelvaddar! För 30 spänn var den ännu mer klockren!

Dessutom mötte jag upp min mamma på stan som gav min en klänning som hon själv hade på sig på 80-talet som jag fick ärva. Den är lång så jag kommer klippa och sy lite i den så den blir lite mer 80-tal ála Karin. Klänningen, ska tilläggas, är randig som en regnbåge.

Jag sprang in på Lindex och köpte mig knästrumpor, ett knallrosa läppstift och ett par ceriserosa strumpbyxor. Men jag får se om jag kommer använda allt detta. På loppiset hittade jag även sånna där clipörhängen i rosa och lila och ett skärp som kommer få pryda min (feta) midja. Ska även få låna ett par pumps av min farmor från 80-talet! Oh la la la la

Fan vad glad jag är över min eventuella outfit! Loves the 80's!


Loppis

Jag har panik för 80-tals festen och vad jag ska ha på mig! Så jag ska ta mig en tur över till ett loppis här i stan nu och se om jag kan hitta nått som kan rädda mig.

Till helgen ska jag bege mig till ytterligare ett loppis med Madde.

Imorgon är det fredag! Wii!

LCHF

Idag fick vi göra en skrivning på kommunikationslektionen där vi skulle öva för att skriva om källor för hittad information. Ämnet vi skulle skriva om var LCHF, en livstil skulle jag vilja kalla det. Det är väll egentligen en metod till ett sundare liv.

När jag skrev om denna i skrivningen och läste om den blev jag såld på idén! Detta är nog den självklaraste av alla dess olika metoder om jag får avgöra.

Den går ut på att utesluta kolhydrater och äta mer fett. Men när jag säger FETT men ar jag bra fett. Man kan ju hitta så mycket bra fett i kött, avokado och nötter till exempel.

Jag är verkligen såld på idén och kommer faktist börja läsa på om detta, kolla recept och börja planera om mitt liv. Jag vill ändra om mitt liv och mina kostvanor. Dessutom vill jag gå ned lite i vikt, kanske 6-7 kg.

Läs om det själva på denna länk www.lchf.se och www.alltomlchf.se

Klokt!


Slutat

Nu har vi slutat för idag. Jag och Ann-Charlotte har suttit kvar och gjort terminologi. Nu börjar proven och inlämningsuppgifterna bokas upp i kalendern... hujedamej. Jag kommer känna att jag lever framöver nu under terminen.

Helen och hennes barn kommer inte idag, för hon blivit sjuk, så min tårta kommer stå ensam och själv i kylskåpet idag. Vi får väll ta en smakbit jag och barnen sen efter middagen.

Nån som vill komma på tårta under eftermiddagen ? Ni är välkomna i så fall.




TÅRTA!!!

Imorgon kommer Helen och hennes barn hit och hälsar på efter skolan. Så jag kommer ha det stressigt då så jag slängde ihop tårtan redan nu i kväll. Jag vill bjuda på det för jag vet att Helen ska ge mig lite uppvaktning eftersom jag fyllt kärring i helgen.

Jag gjorde en enkel tårta fylld med massa choklad, så jag hoppas de gillar det. Det är chokladbotten, choklasmousse med riven choklad och grädde på toppen. Så enkelt och gott (om jag bortser från grädden, avskyr grädde).


Min egna gräddtårta fylld med choklad!


Dagens

Idag provade jag ett nytt recept på TIKKA MASALA med kycklingfilé och ris. Jag är anti emot sånna där färdiga produkter, men denna innehåller inga konstiga e-ämnen. Så därför testade jag det. Mums säger jag!


400 g kycklingfilé
1 påse TIKKA MASALA
2 dl creme fraische
1 dl vatten


Försäkring

Igår tog jag äntligen tag i detta med försäkringar. Jag har ju varit så otroligt dum och inte försäkrat barnen tidigare. Så när jag ändå ringde gällande en annan försäkring så beställde jag en fullutrustad försäkring till båda barnen. Det tycker jag att det ska ha.

Fick lite rabatt eftersom jag hade en försäkring och dessutom fick jag rabatt via mitt fack Unionen.




Första dagen

Då var första dagen efter ett härligt jullov avklarad i skolan. Det var väldigt jobbigt att gå upp imorse och dessutom GÅ till dagis med barnen i halkan.

Men det gick bra. Jag tog med mig Liams barnvagn till skolan som min livräddare i halkan. Det känns tryggare att gå med den, för ramlingsrisken är mindre. Den funkar även bra som skjuts till mina skolböcker.

Det är verkligen jätte kul i skolan men fy vilken ångest jag har på nått vis. Jag känner mig så omotiverad till plugg just nu. Det är så mycket annat som jag hellre vill göra :) Men det är lika bra att rycka sig i kragen och inse att allvaret har kommit och att nu väntas tentor och inlämningsuppgifter.

Nu ska jag strax hämta barnen.


Feels like OFF!

Känner mig lite off just nu, det känns så surt livet ibland. Men en sak som gör mig en aning glad i alla fall är att skolan börjar imorgon och jag ska få träffa mina klasskompisar igen.

Mindre kul är att det känns som 100 år sedan jag satt vid skolbänken och pluggade. Det är bara 3 veckor sedan som jag gjorde sista tentan, men det känns som minst 100 år sedan. Det värsta är att jag har glömt bort så otroligt mycket. Jag minns knappt några terminologi ord alls, tror jag. Jag har glömt alla skrivregler också, tror jag :) Haha. Jäkla människa jag är.

Hur ska det gå efter den kommande sommaren? Då ska jag jobba på Transcom hela sommaren och lära mig massa nytt skit, så då kommer jag glömma ännu mer av det jag lärt mig i skolan. Ohh myy..

Nu måste jag fan ta tag i mitt liv igen, jag har ju blivit så tjock. Jag har gått upp så mycket i vikt. Jag funderar skarpt på att börja Viktväktarna. För då får man lite mer hjälp och eventuellt en kick av att gå dit och väga sig. Jag vill inte bli tjockare nu!!

Usch..vill känna mig lite mer mindre off. Vad ska jag göra för att göra det? hmmm...

 

 


80-tal musik!

Henrik fick i julklapp en skiva utav mig som han önskat sig med enbart 80-tal låtar på. Det är box med 3 skivor i en. Det är ju sååå jäkla bra musik! Jag skulle vilja vara tonåring på 80-talet! Häftigt det vore.


Dagis

Idag lämnades barne på daigs igen efter 3 veckor uppehåll. Det var konstigt faktist, och jobbigt. Det har ju varit sååå skönt med detta uppehåll. Jag skulle vilja ha minst 3 veckor till :)

Henrik och jag har varit på ett möte på förmiddagen som har varit väldigt givande och bra.

Så nu är jag ensam hemma. Jag ska hämta barnen efter lunch och deras vila. Innan dess ska jag ringa en del viktiga samtal, göra en ny veckoplanering och ev. städa lite om jag hinner.

Fullt upp!

Julen

Jag har verkligen alla julgrejer kvar i hemmet. Har inte plockat bort ett smack! ORKA känner jag bara. Men jag måste börja lite smått... köket är mitt första mål. Eftersom jag fått så fina tulpaner av Henriks föräldrar. De är lila/rosa och matchar inte så jäkla bra till de röda julgardinerna liksom.
Usch..det känns jobbigt. Vill verkligen inte, men va fan.

Imorgon är det dags för dagis igen för barnen, men det blir bara en kort dag. Jag ska på ett viktigt möte imorgon så barnen får vara på dagis under tiden.

På tisdag börjar allvaret på riktigt efter 3 veckors ledighet... då börjar jag skolan igen.



Utekvällen

Gårkvällen och natten var rolig men den var på nått vis lite skum och weird. Jag vill inte skriva ut för mycket för det angår ju inte alla. Men överlag var det kul.

Det var ju massa kända folk ute så man träffa ju på många, vilket jag gillar.

Jag var hemma vid 5 imorse tror jag, minns inte exakt och sen väckte barnen mig vid halv 9. Så lite sömn har det blivit och jag mår bra. Inga direkt känningar från all öl. Däremot kan jag lova att det blir en rätt tidig kväll ikväll.

Jag måste bara säga att Madde gjorde en strålande insats med mitt hår igår kväll i alla fall, skit snyggt och kort blev det!


Gårkvällens låt nummer 1!


Kvällens 25-års outfit!

Nu är jag nästan klar. Lite mer smink och mitt hår ska klippas och stylas och sist men inte minst ska örhängen på.



Kalas

Nu är kalaset över och vi har hunnit få i oss dagens middag ála Pizza House. Tårtorna jag slängde ihop blev goda och jag har fått fina presenter.

Nu väntar en dusch och sen kommer Madde hit och klipper mitt hår. Sen ska vi hem till Emmy.

Jag återkommer sen med bilder på min outfit. Sen HOPPAS jag att jag ska lyckas få dit mina lösögonfransar. Men som sagt, mitt tålamod är inte det bästa.


25 år!

Idag är stora dagen här då jag blir ytterligare ett år äldre och det är både bra och dåligt. Känns som 25 år året då allt sedan går utför, men vem vet.

Jag har sovit uselt i natt, har legat vaken i 3 timmar och inte kunnat sova. Sen "försover" jag mig och vaknar 3 timmar innan våra gäster kommer och har hur mycket som helst att göra.

Nu är tårtorna färdiga i alla fall. Nästa moment är dammsugning och sedan en duschning.

Tråkigt med en väldigt sömnlös natt och stressig födelsedag, men det lugnar nog ned sig.

GRATTIS TILL MIG!!

Återkommer senare!

Let's dance

Nu är det dags för Let's dance på TV. Barnen har lagt sig och lugnet har kommit, så sköööönt!

Madde var här förut en snabbis och klippte Emil och min lugg. Hon hade inte tid, annars hade hon klippt hela mitt hår. Men det blir imorgon! Då ska jag klippa av det en bit till, så det blir lite kortare. Jag gillar det korta håret, saknar inte det långa ett dugg. Det är skönt med en privat frisör.


Nu väntar TVn gott folk!

 


Barnen

Tog lite bilder på barnen idag på vägen till Karlstad och inne på IKEA när de fick varsin glass. Mina fina pojkar!



Det viktiga

Nu har vi kommit hem från Karlstad. Henrik är till Pizza House och hämtar pizza som vi strax ska äta.

Barnen har fått varsin leksak som de leker med så jag passar på att slå med ned här vid datorn en snabbis.

Nu är jag klar med det viktigaste inför morgondagen. Allt för fikan med släktingarna är fixat, förutom tårtorna. Jag gör dem imorgnonbitti så de är färska. Sen har jag köpt lösögonfransar och flytande eyeliner så det blir extra party imorgon kväll.

Jag ska försöka själv att sätta på dem, men funkar det inte så får Madde göra det :) Jag har verkligen inget tålamod när det kommer till sånna saker.

Jag längtar till imorgon!



Karlstad

En fredag som denna ska vi nu tillbringa i Karlstad av olika skäl.

Jag har två saker som ska inhandlas:
1. Lösögonfransar
2. Flytande eyeliner

Detta ska jag använda imorgon kväll. Så det är VIKTIGT!

Ha en trevlig dag så återkommer jag senare!




Torsdag

Jag älskar tanken på att det är torsdag kväll och att imorgon är det fredag. Detta innebär ju faktist att det snart är lördag! Wiii!


Denna dag har verkligen gått så fort! Den började med bullbak för mig och Liam. På eftermiddagen kom Sophie ned med sin son Melker. Det är trevligt att prata med nån klok människa :)

Kvällen har jag, så trevligt, avslutat med att städa badrummet. Det stora och jobbiga badrummet. Men nu är det klart och jag kan sätta mig och njuta lite en stund.

Jag har på senare tid blivit så förälskad i Idol vinnaren Jay Smith's låtar.



KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK!


Dagens

Idag gjorde jag en av mina favoriter, men testade att ha i strimlad kycklingfilé istället för fläskfilé som jag brukar. Det smakade minst lika gott. Glömde klyftpotatisen lite för länge i ugnen dock, men de blev bra ändå.



 

Sälens lövbiffgratäng 225° ca 25 min

Till 4 portioner:

600 gr rostbiff, lövbiff eller fläskfilé
1 grön och 1 röd paprika
15-30 oliver (gröna)
2 msk fransk senap
3 krm salt
1 krm svartpeppar
2 pressade vitlöksklyftor
2,5 msk potatismjöl
2 dl riven ost
3-5 dl grädde

Skär köttet i mindre skivor. Strimla paprika och stek kött och paprika.
Lägg i form med oliverna.
Blanda grädden, senap, kryddor, vitlök och potatismjöl.
Häll allt över köttet, paprikan och oliverna.
Strö på ost.
In i ungen i ca 25 min i 225°

Tips! Ha RIKTIG vispgrädde, ej matlagninsgrädde och ta gärna i lite extra med grädde.


Lördags längtan!

Det var länge sedan jag var ute nu på fest och sedan på krogen (Mastis...) Jag är riktigt taggad tills på lördag! Så jag hoppas verkligen inget kommer komma i min väg för den kvällen.

Jag har nya pumps, ny tubtop, Madde ska klippa min lugg lite, jag ska ha lösögonfransar och det bästa av allt är att i kylskåpet ligger en platta med öl och väntar! Mums!

Jag ser fram emot lördag!




Klara!

Nu är bullarna klara. Det luktar så hemtrevlig här hemma nu, framförallt i köket. Jag ska uppfinna en parfym som luktar nybakta bullar. Den skulle jag spruta jämt i köket i så fall.

Liam har varit väldigt duktig och hjälpt mig. För att fördröja tiden när bullarna jäst har Liam och jag poppat musik på den lilla cd-spelaren i köket. Vi dansade oss svettiga :) Jag övade upp kroppen inför lördagens galej, för det var länge sen jag skakade min feta rumpa nu.

Jag hade tappat bort mitt recept och glömt helt bort hur mycket av alla ingredienser det skulle vara, så jag har gått lite på känn... Jag orkade heller inte starta datorn.




Baka bulla

Jag och Liam är ensamma hemma och har nu påbörjat vårt bullbak. Just nu står degen på jäsning och ska snart tas omhand.

Emil fick åka med Henrik i bussen idag, de kommer inte förens vi kl. 13. Det är lugnt här hemma just nu. Liam leker så bra för sig själv, när ingen stör honom. Då behöver han inte bli arg för att nån tar hans grejer. Likadant är det med Emil. När Liam inte stör honom så leker han också jätte bra. För de ska hela tiden ta varandras grejer, och det är så bråken startar oftast.

Nu ska bulldegen kavlas...



Ofokuserad

Det är mycket just nu i huvudet på mig så jag känner mig ofokuserad på mycket.

Jag håller just nu på att planera inför mitt 25-års kalas på lördag förmiddag. Det är släktingar som kommer hit då. Jag ska baka tårta och bullar. Bullarna ska jag göra imorgon redan så är de klara.
Tårtorna får bakas på fredag.

Jag behöll min hemtelefon. Jag tog beslutet idag att den får vara kvar. Jag hade egentligen sagt upp den från och med måndag nästa vecka. Men så klart vi ska ha hemtelefon! Det tillhör familjelivet på nått vis :) Tyvärr är ju Telia så dyra, men vad gör man inte.

Imorgon ska Sophie med barn komma hit, det ser jag fram emot!

Nu ska den lilla toaletten städas. Tjoflöt!


Jag säger upp mig

Jag håller på att googla efter ett uppsägningspapper som mamma just nu, skämt å sido. Men många gåner skulle jag vilja det.

Just nu är det lugnt här hemma, men ibland blommar den lugna vattenpölen upp sig likt en stor orkan på Atlanten här hemma och jag blir tokig på ungarna! Liam har börjat prata mer och mer vilket Emil älskar. För då sitter han och lär honom det ena fula ordet efter det andra. Som igår.

Jag råkar höra barnen när de sitter i Emils rum och där hör jag Emil säga till Liam:
"Säg Fan", "Liam, säg bajskorv", Liam, säg "pucko", "Liam, säg jävlar" osv....


Inte nog med detta så är Liam så trotsig och bråkig nu så GAH! Han spottar, skriker, slänger sig på golvet, skriker "PUCKO" (som Emils så fint lärt honom) så fort han inte får som han vill.

Hur ska detta sluta..


25 års fest!

Nu kör vi!

Den 22 januari kl. 18:00 och hela natten lång kör vi 25-års fest för mig och Madelene Simonsen!
ALLA snälla människor och deras snälla vänner är välkomna!

Festens tema är 80-tal och vi vill se allt från Lili och Sussi till Carola ála 80-tal! Massa skrikrosa, skrikgult, fluffigt hår, benvämare, låga pumps, plastiga smycken och en gnutta punkigt ála Tjenare Kungen!

Endast fantasin kan sätta gränser.

Vart befinner sig festen då? Sanna Second hands gamla lokaler uppe på Sanna. Det ligger bakom Jacobs pizzeria. Vi kommer sätta upp någon skylt längst med vägen och på dörren så ni hittar.

Har skickat ut inbjudningar på facebook och kommer sms:a de som inte har facebook.

Nu jäklar kör vi en skydundrans fest!






Kaos

Jaaaa... en riktigt kaosdag har det varit från start till slut, i princip. Inte bar kaos i livet utan även snökaos, passade en dag som denna när vi skulle ut på vägarna.

Barnen och jag tog oss till Björneborg idag med bussen. När vi kommer av i Björneborg och bussen åkt iväg upptäcker jag att jag glömt Emils bob på bussen. Jag fick ring runt till massa nummer och bli kopplad och till slut fick vi tag i boben! YES! Emil hade blivit väldigt ledsen annars.

Ärendet vi skulle uträtta idag gick bra och är nu slutfört.

Dessutom har jag äntligen fått Liams spjälsäng såld idag! Så skönt! En mindre börda ståendes i hallen. Den tog upp all plats där utanför Liams rum.

Trevlig kväll gött folk!


Oreo

Oreo är ju sååå gott! Jag köpte de som är täckta av choklad igår när jag handlade och de är ju ännu godare! Tack och lov så blir man mätt på en, max två stycken så man orkar inga fler utan att känna illamående.

De kan jag verkligen rekommendera.. mmmm


Ny dag, nya möjligheter ?

Eller ? Njae... dagen började väll inte på bästa sätt och vem vet hur den slutar. Kaos är dagens nyckelord.

Barnen och jag har ingen bil så vi ska ta bussen till Björneborg sen, till mina föräldrar. Jag behöver hjälp av min pappa med en sak. Barnen är överlyckliga för att de ska få åka buss, men jag är mindre lycklig. Det är så krångligt. Jag är ju så bekväm att ha bilen hemma... Men men, det löser sig.

Just nu råder kaos i huvudet... återkommer senare.


Blåbärspaj

Jag har precis veckohandlat.. fick barnvakt. Tack och lov. Det är inte lätt att veckohandla med två barn, det vill jag inte ens försöka mig på.

Nu står vår blåbärspaj i ugnen. Det får bli vår onyttiga kvällsmat. Jag har lovat barnen det, så då får jag hålla det. Annars blir det liv i luckan.

Kvällen ska avslutas med träff hos en vän.

Trevlig kväll!


God morgon!

Jag fick finbesök igår kväll utav Kryckan och Liza. Vi stod och pratade i min hall tills strax före 1 på natten. Det var trevligt och jag ville inte att de skulle gå hem. Jag fick en present i förskott av dem, som jag inte får öppna förens på lördag när jag fyller år. Stränga regler det där :)
Det är svårt att se en present liggandes här hemma utan att jag får öppna den, särskilt när jag vet att den är till mig.

Vad har dagen att bjuda på då?

Vet inte. Jag ska gå över till OKQ8 och posta ett brev. Spännande dag detta :)

Jag återkommmer senare, nu blir det frukost. Vi har kokat ägg idag. Barnen älskar ägg med kaviar.


Sov du lilla videung

Nu har jag lagt barnen och ska strax telefondejta med Helen. Det är smidigt att göra så, för då vet vi att vi inte är upptagna och kan prata länge.

Emil piggande till avsevärt nu på eftermiddagen och barnen härjade och bråkade som i vanlig ordning. När de bråkar som värst önskar man att de bara ville bli sjuka igen. Hemsk jag är..

Innan telefondejting ska jag boka buss och facebook:a lite.

God natt!


Denna telefon till telefondejten vore inte fel :)


Magsjuka?

Tror vi har magsjuka här hemma. Emil kom inspringandes till mig imorse och sa att han bajsat ned sig. Vilket han hade också. Det var löst och luktade magsjuka som attan.

Sen dess har han legat i soffan och mått illa och har ont i magen. Dock inget mer bajs eller spyor. Stackars gubben.


Så här pigg var han igår gubben lilla.


Lägga barn?

Nu har jag precis lagt barnen. Herregud vad sega de var idag, framförallt Liam. Han har kommit upp ur sängen två gånger nu sen jag lade honom och vill inte sova. Antagligen för att han sov i bilen och en stund i hans säng förut. Han sover ju aldrig middag längre, för då somnar han ju aldrig på kvällen.

Men nu ligger han i sängen i alla fall och säger " Nej nej nej" till sig själv. Han älskar verkligen det ordet nu för tiden.

Nu ska jag faktist städa lite medan jag är pigg. Ungarna hällde ut dricka i hela lägenheten igår kväll så det är sånna där kletiga fläckar av intorkad dricka på golven lite här och var..

Golvmoppen är min bästa vän :)



Loves


Bildinlägg: Härliga dag!

Vilken underbar dag vi haft! Så härligt väder, lagom kylgrad och bra sällskap!

Jag gjorde mitt första pimpelhål idag i den tjocka isen. Det var jobbigt :)
barnen pimplade en stund men fick inget napp, vilket jag inte trott heller kanske. Men det är ju själva grejen att de fick göra det. Sen grillade vi korv.

Det var en hel drös med folk som samlades där idag på och vid Sälsjön.

Liam fick stanna hos mina föräldrar i Björneborg. Han hade inte tyckt det varit kul på isen alls.

Nu sover Liam i sin säng och de stora pojkarna kollar på TV.

Här får ni lite bilder från dagen vid sjön och isen.




Till slut gick solen ned....


Pimpla

Vi börjar det nya året meden härlig vinterdag. Solen lyser och det är lagom kallt ute (i alla fall i Björneborg). Vi ska nämligen till Björneborg idag jag och barnen och möta upp Minna med barn och pimpla. Vi ska även ta med korv med bröd och grilla.

Vilken härlig dag detta kommer bli!

Återkommer sen med en massa bilder.




2011

Tänk, ett nytt år och nya möjligheter! Jag ser fram emot detta året och vad som kommer hända.
Om en vecka blir jag 25 år. Jag har börjat vänja mig med tanken även om det känns som jag blir jätte gammal.

Liam somnade för 1 timme sen och de stora barnen är i Emils rum och tittar genom fönstret när folk eldar upp sina pengar på rakteter. Det är häftigt, men är man en fattig student så spar jag gärna de pengarna och lägger dem på annat. Det går ju titta genom fönstret, som sagt.

Nu ska jag inviga det nya året genom att läsa Aftonbladet, i pappersformat, och läsa dens två bilagor. En KLICK och en med massa händelser från 2010.

God natt!




RSS 2.0