LCHF

Idag fick vi göra en skrivning på kommunikationslektionen där vi skulle öva för att skriva om källor för hittad information. Ämnet vi skulle skriva om var LCHF, en livstil skulle jag vilja kalla det. Det är väll egentligen en metod till ett sundare liv.

När jag skrev om denna i skrivningen och läste om den blev jag såld på idén! Detta är nog den självklaraste av alla dess olika metoder om jag får avgöra.

Den går ut på att utesluta kolhydrater och äta mer fett. Men när jag säger FETT men ar jag bra fett. Man kan ju hitta så mycket bra fett i kött, avokado och nötter till exempel.

Jag är verkligen såld på idén och kommer faktist börja läsa på om detta, kolla recept och börja planera om mitt liv. Jag vill ändra om mitt liv och mina kostvanor. Dessutom vill jag gå ned lite i vikt, kanske 6-7 kg.

Läs om det själva på denna länk www.lchf.se och www.alltomlchf.se

Klokt!


Kommentarer
Postat av: Izabelle

ska det inte bli något kvar av dig?

2011-01-12 @ 15:36:16
Postat av: Darksess

LCHF är riktigt bra! :) Perfekt om man vill slippa sockersug också. Jag älskar bröd, frukt/bär och gillar att baka så därför var jag tvungen att sluta, efter min 1 veckas hårda diet. Recept finns på http://www.lchfrecept.com/LinkIndex.aspx och kolhydratslista finns på http://www.lchf.se/Mat/Kolhydratlista.aspx.

2011-01-12 @ 18:09:08
URL: http://www.darksess.com
Postat av: Sara

Jag kör den dieten just nu :)

2011-01-13 @ 21:03:53
URL: http://divinyls.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0