Andra dagen på dagis

Idag var jag och Liam med i kort sett hela dagen på dagis, förutom på vilan efter lunchen. De skulle få Liam att somna på en madrass på golvet med en filt och en kudde. Han som inte tar napp för ju lite väsen innan han somnar, allt är ju helt nytt för honom dessutom. Så dagis skickade hem oss på vilan. Imorgon tyckte de att vi skulle ta med barnvagnen som han kunde få ha sin lunch-vila i istället.
Annars var Liam inte lika Mammig på dagis idag. Han kröp runt en hel del och kolla sig för utan att ha koll på mig. Vid lunchen gick det också jätte bra.

På Liams dagis ska de ha en typ gympapåse eller liknande till sin egna filt och kudde, som de har på vilan. Idag har jag gått Kristinehamn runt efter en gympapåse och det enda jag hittar en påsar med Blixten Mcqeen, Hello Kitty eller Hanah Montana på! De är så FULA! Så jag ska istället försöka knåpa ihop en egen tygpåse av lite tyg och filtar, så blir den mer personlig. Detta får bli imorgon kväll...

Emil fick vara sin första dag på dagis sedan före jul idag. Han var jätte glad ska jag säga! 

Jag pratade med jobbet idag och jag ska få dagtid, det visste jag redan. Men ändå har de satt mig på skit dum tid, så chefen skulle försöka ordna detta åt mig. Jag hoppas han kan det.


Kommentarer
Postat av: Angelica <3mamma till liam & nr 2 påväg<3

Skönt att de går bra på dagis :D

2010-01-12 @ 20:40:19
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Postat av: Malin

Idag var jag lite mer bakom så han såg mig inte så mycket, men ska försöka gå iväg en stund så han får vara lite själv & se hur det går.;) du då? Hur länge är ni på dagis?

2010-01-12 @ 20:51:10
URL: http://missmaaliin.blogg.se/
Postat av: christin

Adrian (storebror) & Elliot (lillebror). Jag säljer kläder via homepartys & webshop, mest i webshoppen (www.leilei.nu) fast nu är jag mestadels mammaledig, vad arbetar du med?



Ett litet tips.., jag köpte en tygpåse på panduro...målade med färg därifrån...skrev Adrians namn på påsen... & så var det en perfekt dagis påse :-)

2010-01-12 @ 21:17:25
URL: http://justlikecandy.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja vet faktsikt inte, får jag se när vi lämnar honom. Vi går 09-11.=)

2010-01-13 @ 07:42:09
URL: http://missmaaliin.blogg.se/
Postat av: Daniel

Så skoj med dagis vetja!!!

2010-01-13 @ 09:07:02
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: christin

Sv, jag öppnade webshoppen 2008, men har ju föreberett lite mer än ett år innan dess.., jobbar en hel del nu med, men man hinner knappt få något gjort ändå.., försöker passa på när barnen sover,



Vilken bra idé med örngottet..., kanske blir nått att testa =) Du får lägga in en bild på resultatet :)



Ska du jobba full tid direkt? Jag velar själv fram o tillbaka angående hur mycket jag ska jobba till våren..& om det är dags för dagis än eller ej för Elliot. Adrian har nyss börjat på dagis, vi hade dagmamma tidigare men flyttade & här på denna orten är ingen dagmamma, så det är ganska nytt för honom.



2010-01-13 @ 18:54:40
URL: http://justlikecandy.blogg.se/
Postat av: marie

så härligt att det går bra på dagis!!

2010-01-14 @ 16:22:19
URL: http://sezzan85.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0