5:e natten utan amning

Det går bara bättre och bättre med Liams och min sömn. Han somnar bra på både kvällarna och eftermiddagarna utan att jag behöver amma honom. I natt vaknade han dessutom till bara 1 gång och somnade om utan att gråta.
Så natten till idag var det 5:e natten som jag inte ammade på. Att vakna en gång är väldigt lite mot vad jag var van med, det var inte ovanligt att jag fick vakna till upp mot 15 gånger per natt och amma Liam! Det hoppas jag inte kommer inträffa mer.

Jag trodde han skulle vara en vrålhungrig bebis på morgonen eftersom han inte ammas på nätterna längre. Men han äter inte nått mer i mängd jämfört mot när jag ammade honom.

Idag började Henrik jobba igen efter nästan en hel veckas semster. Det är tomt. Jag vet inte vad vi ska hitta på. Det är skit kallt ute, men jag funderar på att gå ut och åka lite pulka med barnen.

Kommentarer
Postat av: Angelica <3mamma till liam & nr 2 påväg<3

Haha aa lr ah nu har jag ju gått in i v17 :D Men 16 fulla!! Aa fy fan vad jag hatar halsbränna, den suger röv.. Ah klåda över hela kroppen, har gjort gallsyreprov oxå så får se vad det visar :( skönt o slippa amningen :D:D Jobbigt med förkylning, här hemma är de bara liam som vart smått förkyld med feber.. MEn nu är vi krya allihopa :D Kram

2010-01-04 @ 11:35:39
URL: http://kronanskvinna.blogg.se/
Postat av: sara

Vad härligt!

Längtar tills det blir så här..

2010-01-04 @ 13:45:53
URL: http://zasata.blogg.se/
Postat av: marie

riktigt skönt!!:)

2010-01-04 @ 13:56:12
URL: http://sezzan85.blogg.se/
Postat av: W - ung tvåbarnsmamma

Grattis till din också i efterskott. :) vad roligt att dem är gämngammla. :) varför ammar du honom fortfarande? :)



hon är beräknad till början av april, så dessa månader behövs nu. :) kram

2010-01-04 @ 18:51:53
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0