Sjuk ?!

Seriöst, jag tror jag börjar bli sjuk igen. Nu när äntligen Liam inte haft feber på 24 timmar så verkar det som att det är min tur (igen...) Jag har så ont i kroppen, snuvig och allmänt hängig. Det känns som att det är början på en förkylning. Jag hoppas det inte utvecklar sig till nått mer, för jag vill att vi i denna familj ska få vara friska.
Jag tyckte februari månad var en hemsk månad med sjukdomar och önskade mig ett friskt mars, men jag fick det snäppet värre...
Jag vill inte låta ledsen och nerstämd, även om jag känner mig det i skrivande stund. Fast alla förkylningar och all feber har börjat göra mig lite nedstämd faktist. Det är fruktansvärt tråkigt att få se barnen sjuka och inte få ha dem friska. Det är även tråkigt att själv inte känna sig kry. Imorgon ska jag faktist jobba, jag som inte jobbat på över en vecka nu. Jag känner mig nästan lite nervös...

Idag har vi hunnit med att få två besök mellan mina Gekås-påsar. Först kom Jenny hit och sen kom min farfar och hans sambo hit en stund. Det har varit jätte trevligt.

Dessutom hann vi med att vara ute en stund idag i all gegga, vattenpölar och all lera som finns här ute. Barnen trivdes mest i vattenpölen/pölarna.


Liam


Liam


Liam och Emil i en vattenpöl. Emil lekte att det var chokladsås.


Emil ville så gärna att vi skulle tända vår nya "Väkommen" lyckta idag.
Så vi gjorde det och släkte lamporna på kvällen.


Kommentarer
Postat av: helen

Vi får väl hoppas du inte blir sjuk nu. Den va jätte fin lycktan:)

2010-03-29 @ 07:12:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0